BRINA

BRINA

A flash of modernity

Styl wnętrza

Modern

Camera

baie

Culoare (finisaj)

crom

Destinatie

bideu, cada, dus, lavoar

Strălucire de gheață

Strălucire de gheață

Colecția BRINA impresionează prin efectul radiant al razelor de lumină care se reflectă pe suprafața netedă a bateriei. Finisajul elegant, cromat, creează efectul unor cristale de gheață ușor strălucitoare.

Design modern

Formele geometrice subliniate de linile ușor rotunjite transmit un sentiment de durabilitate și fiabilitate. „Tăieturile” stilizate atenuează formele masive ale bateriilor, oferind coeziune stilistică întregii colecții. Designul modern al gamei BRINA se potrivește perfect cu interioarele decorate în stil industrial, unde sunt subliniate formele simple și îndrăznețe. Efectul de îngheț intrigă, adaugând o notă unică întregii amenajării.

Design modern
Estetică și ecologie

Estetică și ecologie

BRINA va îndeplini toate cerințele unei băi moderne dotată cu accesorii elegante, perfect proiectate și ergonomice. Aceasta va oferi utilizatorului o experiență estetică de neegalat și va asigura confortul în utilizare. Colecția este dotată cu soluții moderne, care permit gestionarea economică a apei și reducerea cheltuielilor generate de utilizarea în exces a acesteia.

Produse din colectie
BRINA

Se potrivesc criteriilor tale de cautare

Sortare

Zobacz więcej inspiracji