ZAFFIRO

ZAFFIRO

Like a jewel

Camera

baie, bucătărie

Culoare (finisaj)

alb, aur roz-negru, auriu, black/gold, negru

Destinatie

bideu, cadă, chiuvetă, duș, lavoar

Prețios ca o bijuterie

Prețios ca o bijuterie

Colecția ZAFFIRO este asociată cu pietrele prețioase, care datorită intervenției umane pot câștiga cele mai înalte valori estetice și cele mai magnifice forme. Bateriile din această colecție sunt la fel de unice precum safirul roz, o piatră rară care simbolizează puritatea, frumusețea și care aduce fericire și dragoste.

Duet nobil

În colecția ZAFFIRO accentele negre și cele roz-aurii formează un duo distins, echilibrându-se reciproc. Această îmbinare conferă o notă sublimă amenajărilor interioare, prin eleganța desăvârşită condimentată cu imaginația debordantă a designului contemporan, care se inspiră din diverse convenții stilistice. Elementele acestei colecții se bucură de estetica și prețiozitatea bijuteriilor, astfel încât spațiul nu necesită decorarea suplimentară.

Duet nobil
Eleganță în simplitate, echilibru în design

Eleganță în simplitate, echilibru în design

Indiferent de preferințele tale în design - fie că optezi pentru un concept luxos extravagant sau pentru o baie subtilă, dar rafinată - bateriile ZAFFIRO reprezintă acel aspect esențial al echilibrului și eleganței pe care îl cauți în proiectele tale.

Produse din colectie
ZAFFIRO

Se potrivesc criteriilor tale de cautare

Sortare

Vezi cum poti amenaja o incapere cu produsele din aceasta colectie