ZAFFIRO

ZAFFIRO

Like a jewel

Camera

baie, bucatarie

Culoare (finisaj)

alb, aur roz-negru, auriu, black/gold, negru

Destinatie

bideu, cada, chiuveta, dus, lavoar

Pretios ca o bijuterie

Pretios ca o bijuterie

Colectia ZAFFIRO este asociata cu pietrele pretioase, care datorita interventiei umane pot castiga cele mai inalte valori estetice si cele mai magnifice forme. Bateriile din aceasta colectie sunt la fel de unice precum safirul roz, o piatra rara care simbolizeaza puritatea, frumusetea si care aduce fericire si dragoste.

Duet nobil

In colectia ZAFFIRO accentele negre si cele roz-aurii formeaza un duo distins, echilibrandu-se reciproc. Aceasta imbinare confera o nota sublima amenajarilor interioare, prin eleganta desavarsita condimentata cu imaginatia debordanta a designului contemporan, care se inspira din diverse conventii stilistice. Elementele acestei colectii se bucura de estetica si pretiozitatea bijuteriilor, astfel incat spatiul nu necesita decorarea suplimentara.

Duet nobil
Eleganta in simplitate, echilibru in design

Eleganta in simplitate, echilibru in design

Indiferent de preferintele tale in design - fie ca optezi pentru un concept luxos extravagant sau pentru o baie subtila, dar rafinata - bateriile ZAFFIRO reprezinta acel aspect esential al echilibrului si elegantei pe care il cauti in proiectele tale.

Produse din colectie
ZAFFIRO

Se potrivesc criteriilor tale de cautare

Sortare

Vezi cum poti amenaja o incapere cu produsele din aceasta colectie