LACRIMA

LACRIMA

Noble vintage

Camera

baie, bucatarie

Culoare (finisaj)

bronz antichizat, crom

Destinatie

bideu, cada, chiuveta, dus, lavoar

Ca o picatura de nostalgie

Ca o picatura de nostalgie

Colectia LACRIMA reprezinta o alegere inspirata pentru cei care adora interiorul clasic, inspirat din farmecul trecutului. Delicatele detalii de pe rozete amintesc de lacrimi care se contopesc intr-un fermecator stil vintage. Toate aceste elemente contureaza un decor expresiv, evocand trecutul, iar finisajul lucios cromat completeaza cu eleganta intregul ansamblu.

O abordare moderna a stilului vintage

Formele si liniile rotunjite se imbina perfect cu restul elementelor bateriei, transformand spatiul intr-o oaza plina de rafinament. Alege ceramica si finisajele din baie cu atentie, creand un decor ce evoca esenta trecutului si atinge cu succes eleganta moderna. Lasa-te inspirat de aceasta combinatie perfecta, oferind baii tale un plus de caracter si stil.

O abordare moderna a stilului vintage
Design vintage

Design vintage

Bateriile din colectia LACRIMA sunt disponibile in doua variante de culoare: crom si bronz antichizat. Acestea se vor combina perfect cu accesorii de baie cu forme elegante, compatibile cu designul bateriilor, evidentiate prin liniile fine, rotunjite si finisajul stralucitor.

Produse din colectie
LACRIMA

Se potrivesc criteriilor tale de cautare

Sortare

Vezi cum poti amenaja o incapere cu produsele din aceasta colectie