BRINA

BRINA

A flash of modernity

Styl wnętrza

modern

Camera

baie

Culoare (finisaj)

crom

Destinatie

bideu, cada, dus, lavoar

Stralucire de gheata

Stralucire de gheata

Colectia BRINA impresioneaza prin efectul radiant al razelor de lumina care se reflecta pe suprafata neteda a bateriei. Finisajul elegant, cromat, creeaza efectul unor cristale de gheata usor stralucitoare.

Design modern

Formele geometrice subliniate de linile usor rotunjite transmit un sentiment de durabilitate si fiabilitate. „Taieturile” stilizate atenueaza formele masive ale bateriilor, oferind coeziune stilistica intregii colectii. Designul modern al gamei BRINA se potriveste perfect cu interioarele decorate in stil industrial, unde sunt subliniate formele simple si indraznete. Efectul de inghet intriga, adaugand o nota unica intregii amenajarii.

Design modern
Estetica si ecologie

Estetica si ecologie

BRINA va indeplini toate cerintele unei bai moderne dotata cu accesorii elegante, perfect proiectate si ergonomice. Aceasta va oferi utilizatorului o experienta estetica de neegalat si va asigura confortul in utilizare. Colectia este dotata cu solutii moderne, care permit gestionarea economica a apei si reducerea cheltuielilor generate de utilizarea in exces a acesteia.

Produse din colectie
BRINA

Se potrivesc criteriilor tale de cautare

Sortare

Zobacz więcej inspiracji