Răsfăț și prospețime în baie

Răsfăț și prospețime în baie

Styl wnętrza

minimalist - modern

Camera

baie

Destinatie

dus, lavoar

Culoare (finisaj)

crom

În procesul transformării băii intr-un paradis personal, plin de stil și originalitate, alegem minimalismul. Acest stil apreciază simplitatea, confortul, armonia și, totodată, eleganța.

Cabina, dulapurile, blaturile și pardoseala din marmură deschisă și strălucitoare reflectă minunat atmosfera luxoasă din spațiul tău de baie. În acest decor, bateria inovatoare pentru lavoar din colectia MEANDRO subliniază caracterul modern al interiorului. 

Ascunzând ingenios toate elementele tehnice, acest produs impresioneaza cu o fațadă impecabilă, evidențiindu-se doar pipa și mânerul de control. Linia sa simplă și curată nu doar oferă un aspect distinct, ci reprezintă un reper esențial pentru spațiile contemporane, pline de eleganță și funcționalitate. În cabina din sticlă se remarcă un set funcțional de duș STABILLA, echipat cu o baterie termostatată, oferind o experiență de duș excepțională.

Cu un design intuitiv, echipat cu un mâner ergonomic în formă de joystick, bateria MEANDRO împreună cu setul de duș STABILLA este răspunsul perfect pentru o baie sofisticată și funcțională!

Faceti dublu click pe imagine pentru a o mari.

Produse utilizate in amenajare

Inspiratii similare